AYDIN / EFELER - Umurlu Umurbey İlkokulu

Nis

Edirne ' de  düzenlenen 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği Judo turnuvasında okulumuz 2-C sınıfı öğrencilerinden Miraç Alim EREN altın madalya,3-E sınıfından Yusuf Ensar AKDENİZ altın madalya , 5-A sınıfından Berat İslam AKDENİZ altın madalya ve 8-B sınıfından Yusuf İslam İMECE bronz madalya kazanarak okulumuzu onurlandırmıştır. Madalya kazanan öğrencilerimizi tebrik eder emeği geçen öğretmenlerimize ve ailelelerinede teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyet bayramı velilerimizin de etkin katılımıyla birlikte coşkuyla kutlandı.

Haz

Sportif Yetenek Taraması Programı, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Genel Taramaları" kapsamında okulumuz 3.sınıf öğrencileri sportif tarama yetenek testinden geçti.

Haz

Okulumuzun yürüttüğü, Kuzey Makedonya,Türkiye ve Azerbaycan Türklerinin ortak kültürel ögeleri konulu uluslararası "Journey to TheCulturel Treasure" adlı eTwining projesinde göstermiş olduğumuz başarıdan dolayı projeye katılan öğretmen ve öğrencilerimize başarı belgeleri verildi.

Haz

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İL GENELİNDE DÜZENLENEN GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI, 3 FARKLI ALANDA OKULUMUZ 1. OLMUŞTUR. KATILIM SAĞLAYAN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.